Modele de sloganuri

Spune-le si prietenilor tai:

Printre Alte fraze reprezentative, Marca FedEx, amintim: „notre paquet le plus important est le vôtre”/cel mai important pachet al nostru este al Tau (1991-1994), „la façon dont le monde fonctionne”/Cum Merge Lumea (1996-1998), „soyez absolument sûr”/să FII Absolut Sigur ( 1998-2000), „relax, it`s FedEx”/relaxeaza-te, e FedEx (2004-2008). Sloganile FedEx au drept obiectiv Creşterea comerţului en ligne. La început, se scotea în evidenţă ideea de Siguranţă şi livrare la timp, Dar, odată cu globalizarea economiei în anii 1990, Compania a început să acceneze Cuvântul „Lume” şi să se centreze PE client. Acest slogan imprimat de „DeBeer”, unul dintre CEI mai mari producători de Diamante din lume, este supranumit „cel mai bun slogan al secolului al XX-Lea”. Creat în anul inventării tranzistorului şi a apariţiei Primului telefon Mobil de către de un rédacteur tânăr, Frances Gerety, în 1947, fraza a Prins imediat la public. De atunci, fraza a fost preluată şi în cinématografie, fiind folosită Într-un film din seria Bond, sau în Muzică. De exemplu, acum Doi Ani, Kanye West un lansat hit-UL „les diamants sont pour toujours”. Sans plus tarder, voici une liste de 38 de mes meilleurs slogans de restaurant préférés de tous les temps, suivi de trois conseils sur la façon d`écrire votre slogan de restaurant. Qui est le visiteur commun de votre restaurant? Si vous attirez des familles, votre slogan devrait être respectueux de la famille et authentique dans la nature. Si votre objectif principal est de jeunes adultes qui veulent leur nourriture rapidement et avec précision, des slogans comme Jimmy John`s „Freaky rapide, Freaky Good” résent bien. O incursiune in Evolutia unor sloganuri ALE brandurilor celebre este prezentata in infograficul de mai jos: la brièveté est une nécessité pour que les restaurateurs puissent facilement se rappeler le slogan.

1. Alegerea unor cuvinte sau a unor expresii care nu au nicio bestämmelser pentru Compania respectiva. Este exact aceeasi Regula Care se aplica si atunci cand Vine vorba de gasirea numelui de marque. 4. Creste gradul de incredere. Toate marile branduri au un slogan Care le completeaza armonios imaginea. In zilele noastre, INSA, in Industria publictatii, sloganul a capatat o Alta semnificatie, El fiind folosit pentru a Arata inalt care este principiul de Baza dupa care o companie ISI ghideaza intreaga activitate. 2.

Imprumutarea unui CITAT. Aceasta nu este o atitudine demna de un soin de la marque ISI propune sa devina unul de renume. Citatul apartine unei persoane si trebuie atribuit acesteia. INSA, chiar daca Alegi varianta de a preciza Cui apartine citatul, tot nu este suficient. Tu serais dur de trouver quelqu`un qui n`a pas chanté cette mélodie dans leur tête pendant qu`ils lisent. Il est coincé dans l`esprit des enfants et des adultes pour rappeler à tous les arcs dorés juste au coin de la rue. Alors que Mcdonald`s a pédalé à travers toute une série de slogans au cours des décennies, celui-ci a bloqué le plus longtemps. Compania cunoscută de o Lume întreagă a Mizat PE o LISTĂ Lungă de sloganuri.

Spune-le si prietenilor tai:
Recent Posts